post

Home

|

post

Tango Jazz Quartet duikt studio O.666 in met leerlingen uit het Conservatorium aan Zee

Share this:

Op 21 en 22 september is het Tango Jazz Quartet uit Argentinië opnieuw in de Stad aan Zee. Tijdens hun tweedaagse brengen ze met leerlingen van het Conservatorium aan Zee een bezoek aan studio O.666. Op zaterdag 21 september kan je het jazzkwartet aan het werk zien in O.666.

De Argentijnse jazzgroep Tango Jazz Quartet speelde eerder deze zomer al op de Paulusfeesten. Op 21 en 22 september 2024 brengen ze opnieuw een bezoek aan Oostende.

Tijdens hun bezoek werken ze samen met leerlingen uit het Conservatorium aan Zee in studio O.666.                 Daar nemen ze nummers op voor de podcast ‘Oostende met één o’ van Eva Moeraert. Die podcast gaat op 9 november 2024 in première op het DS podcastfestival. Daarnaast brengen ze zaterdagavond 21 september om 20.30 uur een optreden in O.666.

Internationale samenwerking

Sinds 2021 versterkte Stad Oostende de banden met haar Argentijnse naamgenoot, Ostende, nauwer aan met het ondertekenen van een formeel samenwerkingsakkoord. Op die manier haalden beide Ostendes hun historische banden aan en versterkte de stedenband de internationale uitstraling van de steden. Meer info over deze samenwerking lees je op www.oostende.be/ostende.